Close

Welkom bij Autosoft Security

Autosoft Security’s eenvoudige formule voor succes is door de jaren heen niet veel veranderd. Hard werken, kwaliteitsvolle producten leveren en een persoonlijke dienstverlening met de specifieke behoeften van de klant in het achterhoofd zijn ook vandaag nog onze drijfveren. Door trouw te blijven aan deze kernwaarden realiseren we jaar na jaar een gestage groei en kunnen we blijven investeren in onze resellers.

Als groothandel levert Autosoft Security een complete lijn innovatieve, geïntegreerde en intelligente video-oplossingen. Denk daarbij aan systemen voor het beveiligen van gebouwen, terreinen of goederen, en dit in alle omstandigheden (volledige duisternis, extreme temperaturen, ...), maar ook aan toepassingen waarbij een registratie en analyse nodig is van de video-gegevens met het oog op automatisatie of bewijsvoering.

Als servicebedrijf ondersteunt Autosoft Security wederverkopers door het aanbieden van projectstudies, het definiëren van hard- en software requirements en het leveren van installatieschema’s. Hiernaast kunnen ook overeenkomsten worden afgesloten waarbij Autosoft Security zorgt voor “White Label Support” in eerste of tweede lijn. Bovendien biedt Autosoft Security met regelmaat producttrainingen aan op alle niveaus (beginner tot expert), desgewenst specifiek afgestemd op uw behoeftes.

Naast een enorme vak- en productkennis in videobeveiliging biedt Autosoft Security sinds 2011 ook dezelfde kwaliteit en dienstverlening aan op een groot assortiment producten voor brand- en rookdetectie.

Bent u als handelaar of installatiebedrijf actief in de beveiligingssector? Registreer u dan vrijblijvend en kosteloos als reseller of neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten of diensten. Ook eindgebruikers mogen ons steeds contacteren, wij kunnen beroepen op een uitgebreid reseller netwerk en vinden samen vast en zeker een gepaste oplossing.