Close

Ring Floodlight Cam (Wit)

Met de Ring Floodlight Cam beveiligt u uw huis of kantoor op een unieke manier. De Floodlight Cam wordt geactiveerd bij beweging en heeft ingebouwde led schijnwerpers, een sirene en tweeweg audio. Zo kunt u waar u ook bent communiceren met de persoon die zich in de buurt bevindt.


Eigenschappen Ring Floodlight Cam

-Beveiligingscamera met ingebouwde sirene (110 dB)
-2 soft-white LED-lampen (3000°K)
-Activeert bij bewegingsdetectie
-HD-resolutie videobeelden
-Kijkhoek vast: 140°
-Dubbele sensoren voor 270° object- en gezichtsdetectie
-Communiceren op afstand d.m.v. tweeweg audio
-Besturing via gratis Ring app (iOS, Android, Mac en Windows 10)
-Werkt op 230V netstroom

Geavanceerde beveiligingscamera

De geavanceerde Ring Floodlight Cam beschikt over object- en gezichtsdetectie. Dankzij de detectiehoek van 270°, kan de camera ook om de hoek beweging detecteren. Het is mogelijk om de bewegingsdetectiezones in te stellen en de camera op bepaalde tijdstippen te activeren. Laat de camera bijvoorbeeld in werking treden tijdens de schemering en deactiveer hem wanneer het weer licht wordt.

Beveiliging binnen handbereik via Ring app

De Ring Floodlight Cam geeft een melding via uw smartphone, tablet of pc wanneer beweging wordt gedetecteerd. Via de Ring app beschermt en monitort u uw pand overal ter wereld, zolang u over een internetverbinding beschikt. Zo activeert u de lampen en de sirene of schakelt deze weer uit. Ook kijkt u live mee met de videobeelden, luistert u mee met het geluid en praat u eventueel met een persoon in de buurt van de Floodlight Cam. Via de app kunnen bepaalde delen van het beeld beter bekeken worden door draaien en inzoomen.

Cloud Video Recording

Met de Cloud Video Recording-optie worden de opnames opgeslagen in de Cloud zodat u ze later kunt terugkijken, delen of downloaden via de Ring-app. De opnames blijven 6 maanden opgeslagen. De kosten bedragen 3 USD per maand of 30 USD per jaar (betaling enkel via creditcard). U mag de Cloud-optie de eerste 30 dagen gratis uitproberen. Aan het einde van de proeftijd wordt u niet automatisch verbonden aan een abonnement; de keuze voor Cloud Video Recording is aan u.

Eenvoudige installatie

De Floodlight Cam vervangt een bestaande bekabelde lamp en past op een standaard inbouwdoos (junction box). De installatie is eenvoudig, zoals u kunt zien in de video's. Omdat de camera en schijnwerpers verstelbaar zijn, kan de Floodlight Cam ook horizontaal of ondersteboven worden geplaatst. Bovendien past de Floodlight Cam binnen een Smart Home, omdat hij onder andere compatibel is met Apple HomeKit, Samsung SmartThings en Wink. U kunt de camera zelfs inpassen in IFTTT-scènes. Verkrijgbaar in wit en zwart

<iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/2-d5PeET0co" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Afbeelding van Ring Floodlight Cam (Wit)
Ring Floodlight Cam (Wit)
Ring Floodlight Cam (Wit)
Artikelnummer:: Ring Floodlight Cam (Wit)
Klanten die dit kochten, kochten ook..